Hétfőn 13 órától várakozással teli gyerekek népesítették be a WestEnd City Centerben található Cinema City mozitermét. Kivételesen azonban nem filmvetítésre került sor, hanem a kicsiket egy különleges karácsonyi programmal várták a szervezők, a Budapesti Operettszínház művészeivel, Radics Gigivel, Caramellel és a Mikulással együtt.

 _E2C4355.JPG

A Szolgálat és támogatói hátrányos helyzetű, sérült, valamint családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei intézményekből hívtak meg gyerekeket, hogy szebbé tegyék számukra az ünnepet. Legtöbbjük csak ezen az egy délutánon tapasztalhatja meg a karácsony melegségét, meghittségét, és csak itt kap karácsonyi ajándékokat.

_E2C4556.JPG

A Budapesti Operettszínház és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat hosszú távú együttműködésének köszönhetően az Operettszínház művészei évről évre részt vesznek a Mindenki Karácsonya rendezvényen. Idén Kékkovács Mara és Bálint Ádám szórakoztatta a gyerekeket és gondoskodott a vidám hangulatról.  A rendezvényt 18. éve befogadó WestEnd City Center jóvoltából ebben az évben Caramel és Radics Gigi is fellépett a műsorban. Miközben az arcfestők dolgoztak, a gyerekek fotózkodhattak a művészekkel, autogramot kérhettek tőlük. A karácsonyi csomagokat a Gyermekmentő Szolgálat legnagyobb és legrégebbi támogatója, az OTP Bank, továbbá a WestEnd City Center és együttműködő partnerei töltötték meg ajándékokkal.

Az OTP Bank idén is különleges meglepetéssel készült az eseményen részt vevő gyerekeknek. Karácsonykor előkerülnek a féltve őrzött családi receptek és sorra készülnek a finom házi sütemények az ünnepi asztalra. Ezt az élményt, a karácsony ízét szerették volna idén a gyerekeknek ajándékozni, a Bank munkatársai által sütött finomságok formájában.

_E2C4702.JPG

 

A musical-előadás és a rövid koncertek előtt, Fáth Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat titkára, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, főpolgármester-helyettes, Mészáros Beatrix, a METRO Kereskedelmi Kft Brandig osztályvezetője és László Kata, a WestEnd City Center marketing igazgatója beszédet mondott, majd a program végén ajándékot kaptak a gyerekek.

 _E2C4594.JPG

Budapest Főváros Önkormányzata és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a WestEnd City Center támogatásával minden évben megtartja a „Mindenki Karácsonya” elnevezésű rendezvényét.

 _E2C4384.JPG

A rendezők idén köszönetet mondanak az Auchan Magyarország Kft.-nek, a Semes Kóser Pékségnek, a Budapesti Operettszínháznak, a Penny Market-nek, az Emberi Erőforrások Minisztériumának, az Élelmiszerbanknak, a METRO Kereskedelmi Kft.-nek, a Smile Palacsintának, Caramelnek, Radics Giginek és a Lego Magyarországnak, hogy ajándékaikkal emlékezetessé teszik a rászoruló gyermekek karácsonyát.