2018. december 16-án, vasárnap délelőtt az MKB Bank közreműködésével ismét megszervezte hagyományos Karácsonyi Gyermekgáláját a Nemzetköz Gyermekmentő Szolgálat, amelyre immáron 21. alkalommal került sor.  A gála programja a sok gyermek számára maradandó élményt nyújtó, kedves, karácsonyi hangulatot idéző „A diótörő” című mesebalett volt.

kép_2

Közel 1500 hátrányos helyzetű gyermek érkezett magyarországi és határon túli településekről. A gyermekek elragadtatottan tapsoltak az előadás alatt és jóízűen fogyasztották a finomságokat, a meleg kakaót, édes-sós süteményeket, gyümölcsöket (banán, narancs), molnárkákat és az üdítőket. 

Kép_3

Kép_5

Az előadás végén a támogatók segítségével minden gyermek ajándékkal tömött hátizsákot kapott, melyben édességeket, szaloncukrokat, könyveket, plüss figurákat találtak. Sok gyereknek más ajándék nem is kerül a karácsonyfa alá.

Kép_4

Az előadással, az ajándékokkal és az ünnepi finomságokkal az MKB Bank és a Gyermekmentő Szolgálat szerette volna szebbé, gazdagabbá és felejthetetlenné tenni a rászoruló gyerekek karácsonyát – a kezdetek óta mostanra már közel 27 ezer gyermek számára.  

A rendezők idén köszönetet mondanak, a Coca-Cola HBC Magyarország Kft.-nek, az Emberi Erőforrások Minisztériumának, a METRO Kereskedelmi Kft.-nek, a Smile Palacsintának, a Penny Market-nek, a Magyar Pékszövetségnek, a Spar Magyarország Kft-nek, hogy ajándékaikkal emlékezetessé teszik a rászoruló gyermekek karácsonyát.

Fotók: Gordon Eszter, Fürjes Viktória