Szent Iván éjjele egy hatalmas házibuli, ahová mindannyian hivatalosak vagyunk. Azért jövünk el, hogy a vágyainknak engedelmeskedjünk. De mi történik, amikor ezen a bolondos estén, mikor a hold sem nyújt világosságot, minden érzésünk irányt téveszt? Mintha láthatatlan lények packáznának velünk. Féltékeny tündérek félrekézbesített bűbájai a legváratlanabb helyzetekhez vezetnek: aki eddig a szerelem elől menekült, most üldözi azt, aki vonakodott, most vonzódik. A vígjátéki félreértéseken keresztül, amiket Pukk, ez a rafinált játékmester kaján élvezettel és fáradhatatlanul működtet, saját esendőségünkön nevethetünk.

kép_2

(Fotó: Dömölky Dániel)

Szentivánéji álom Shakespeare legforrongóbb komédiája, amelyben mindenki átalakul, leveti a bőrét, kivetkőzik önmagából vagy éppen önmagává vedlik át, hogy aztán másnap reggel, fátyolos szemmel megébredve elgondolkodhasson: tényleg énvelem történt mindez?

(Forrás: vigszinhaz.hu)

kép_1

(Fotó: Dömölky Dániel)

A szereplők között megtalálható többek között: Bach Kata, Eszenyi Enikő, Stohl András, Hegedűs D. Géza, Hajduk Károly, Járó Zsuzsa 

Rendező: Kovács D. Dániel

Az emelt díjas – 25 000 Ft-os – jegyek megvásárlásával a nézők a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programját támogatják. Az előadás után a vendégek részére a Gyermekmentő Szolgálat fogadást ad.

Mindenkinek a segítségét köszönjük!

Jegyrendelés:

Gabos Erika

Tel: +36-1-475-7000 vagy 475-7010

E-mail: gabos@gyermekmento.hu

kép_3

(Fotó: Dömölky Dániel)