A Waberer’s International Nyrt. immár harmadik alkalommal szervezett karácsonyi programot a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) közreműködésével támogatott tanulóknak.

December 17-én a Waberer’s harmadszor, ezúttal a KultCaféban szervezett ösztöndíjasainak karácsonyi beszélgetős délutánt, ahol a gyerekeket a Szépség és a szörnyeteg - Varázslatos Karácsony című rajzfilmmel is szórakoztatta.

A program ajándékosztással zárult, az ajándékcsomagokat Erdélyi Barna, a Waberer’s vezérigazgató-helyettese és Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke adta át.

Kép_1

„Örömmel köszöntöttük új és régi ösztöndíjasainkat karácsony alkalmából, hiszen nagyon fontos számunkra, hogy személyesen is tartsuk a kapcsolatot azokkal a gyerekekkel, akik kiemelkedő eredményeiknek köszönhetően részt vesznek a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattal közös oktatási programunkban. Visszajelzéseik segítenek bennünket abban, hogy ösztöndíjprogramunkat továbbfejleszthessük. Öröm számunkra, hogy havonta hozzájárulhatunk és támogathatjuk a gyerekek tanulmányait.” – mondta Erdélyi Barna vezérigazgató-helyettes.

A Waberer’s éves ösztöndíjpályázatára olyan tanulók jelentkezhetnek, akik az általános iskola első és második osztályát befejezték, tanulmányi átlaguk 4,5 fölött van, és családjukban az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a 46 ezer forintot. Kezdetben néhány diák részesült ösztöndíjban, ma már 30 tanuló kap havonta – a tanéven kívül is – 25-25 ezer forintot, ami hozzájárul például a különórák, szakkörök vagy a tanszerek finanszírozásához. A jó tanulmányi eredmények megtartása esetén a programban részt vevő diákok egészen az első diploma megszerzéséig részesülhetnek a támogatásban.

Kép_2