A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Fővárosi Önkormányzattal közösen 1990 óta minden évben megtartja a „Mindenki Karácsonya” rendezvényét.

A szervezők ünnepi programmal és ajándékokkal varázsolják szebbé és emlékezetesebbé háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermek karácsonyát. A meghívottak budapesti általános iskolások, gyermek- és anyaotthonban nevelkedő gyerekek, értelmi sérültek, továbbá a családsegítő szolgálatok által kiválasztott gyerekek.

 111216_143w.jpg

A Gyermekmentő Szolgálat ajándékozással egybekötött programjára – a WestEnd City Center és az OTP Bank támogatásával – a bevásárlóközpont Cinema City mozitermében kerül sor december 14-én, 12 órától. A WestEnd City Centet megnyitása óta, azaz 12 éve áll támogatóként a rendezvény mellé.
A meghívott gyerekek közül sokan csak itt, ezen a rendezvényen találkoznak meghitt, karácsonyi hangulattal, és csak itt kapnak ajándékot.

101217_133w.jpg
(Az oldalon lévő fotókat Gordon Eszter készítette)

A vidám és ünnepi hangulatról a Budapesti Operettszínház gondoskodik a „Musical Mesék” című  előadásával. A darabban fellépnek a Budapesti Operettszínház sztárjai.

A gyerekeket arcfestők szórakoztatják, a Mikulás és a Hópihék édességcsomagokat osztanak ki nekik.

Az előadást követően 12.30-tól Szentes Tamás, Budapest főpolgármester-helyettese, Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke és Prosits Attila, a WestEnd City Center ügyvezető igazgatója ajándékozzák meg a gyerekeket.

A csomagokat a Gyermekmentő Szolgálat legjelentősebb és egyik legrégebbi támogatója, az OTP Bank, valamint a WestEnd City Center tölti meg ajándékokkal.

Köszönettel tartozunk ezen kívül az Animus Kiadónak, a HunGast Management Zrt.-nek, a MARS Magyarország Értékesítő Bt.-nek, a Metropolnak, a Penny Girlnek és a Penny Market Kft.-nek, hogy ajándékukkal szebbé és emlékezetessé teszik a rászoruló gyermekek karácsonyát.