A fotón látható balról jobbra Edvi Péter, az NGYSZ elnöke, Ingo Fröhlich, a Mercedes-Benz Hungária Kft, ügyvezető igazgatója, háttérben jobbra Mosonyi Ágnes, az NGYSZ szponzor menedzsere és középen Kuncze Gábor, az NGYSZ alelnöke.

 

A jótékonysági előadás nézői a 25 000 Ft-os jegyek megvásárlásával a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programját támogatják. Ezt egészíti ki a Mercedes-Benz kampányából befolyt több mint 6,5 millió forintos támogatás, melynek jelképes átadására az előadás után került sor.

 

131212_110w

( Fotó: Gordon Eszter )

 

A csillagos márka modelljeinek hazai forgalmazója idén áprilisban indított innovatív támogatás-gyűjtést, amely során több mint 60 vállalat és számos magánszemély vásárolt felületet az első, kizárólag Kecskeméten készülő Mercedes-Benz CLA személygépkocsi karosszériáján.

 

A támogatási összeget a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat rászoruló gyerekek vizsgálatára, kezelésére és fejlesztésére fordítja, elsősorban a Szolgálat saját gyermek szakorvosi rendelőjében és fóti Lovasterápiás és Oktató Központjában.

 

A támogatók fotóival és vállalati logóival díszített Mercedes CLA 2014-től a kecskeméti Mercedes-Benz Gyárban lesz kiállítva, ahol a nyilvános gyárlátogatás résztvevői is láthatják majd.