A Szolgálat évente több karitatív célú rendezvényt szervez, melyek bevétele hozzájárul a hátrányos helyzetű, rossz sorsú, beteg, árva gyermekeket segítő 12 programja működtetéséhez. A programok közül leghangsúlyosabb az egészségügyi, az ösztöndíj- és a képzési program. Az idei eseménynek külön jelentőséget ad az ukrajnai háború, hiszen a menekült gyerekek ellátásában, illetve gyógyszeradományok szervezésében a Gyermekmentő is részt vesz.

A hangverseny egyben megemlékezés is Kocsis Zoltánról, aki a kezdetektől fogva tagja és támogatója volt a szervezetnek, és 1991-től minden születésnapján – május 30-án – hangversenyt adott a Szolgálat javára.

A koncertjegyek ára: 25 000 Ft/db.

Jegyvásárlással kapcsolatos további információ a 475-7000-es telefonszámon Gabos Erikától vagy a gabos.erika@gyermekmento.hu e-mail címen kapható, illetve személyesen a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat irodájában: 1066 Budapest, Teréz krt. 24. I/1.

Kérjük, hogy részvételével Ön is segítse munkánkat!

K ö s z ö n j ü k!

 A koncert részletes programja:

Mozart: A-dúr zongoraverseny, no. 23, K.488

Beethoven: V. (c-moll, „Sors”) szimfónia, op.67

Közreműködik a Concerto Budapest zenekar, szólista Várjon Dénes (zongora)

Concerto Budapest zenekar – vezényel Keller András; Várjon Dénes – zongora

A hangverseny élőben követhető a Papageno.hu, a Concerto Budapest és Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat online felületein.

Támogatók: MMA és papageno.hu 

 

logo_MMA      papageno