A DaVinci Kids app linkje május 30-tól két hétig lesz elérhető a honlapunkon. Ha pedig letöltöd, regisztrálás után három hónapig ingyen használhatod! Nem csak Telekom-előfizetők számára!

Gyere, és tanulj játszva a Da Vinci Kids-szel!

https://youtu.be/aXa6lv0deIQ 

Töltsd le a Da Vinci Kids applikációt!

Az okosalkalmazással eljött az értelmes kütyüzés ideje: az app a gyerekeket önálló felfedezésre, kísérletezésre és alkotásra buzdítja

A Da Vinci Kids applikáció okostelefonra és táblagépre letölthető játékos, ismeretterjesztő alkalmazás kisiskolás gyerekek számára. Az app többórányi, gondosan válogatott, oktatási célra használható, mégis szórakoztató tartalmat kínál a 6-12 éves korosztálynak. A gyermekeknek szóló applikációk terén újdonságnak számít a Da Vinci Kids App – a csatorna TV-műsorait leképező online videótár több ezer ismeretterjesztő kisfilmet és életkor szerint testre szabható játékot kínál. A tantárgyakhoz köthető díjnyertes videók és izgalmas játékok a tanulást kalanddá és izgalmas felfedezéssé teszik az online térben is! Az okosalkalmazással eljött az értelmes kütyüzés ideje: az app a gyerekeket önálló felfedezésre, kísérletezésre és alkotásra buzdítja. A Holdra szállástól kezdve az ókori világ csodáin, a matematika és a felfedezések kisfilmes feldolgozásaink keresztül könnyen és játékosan szerezhet új ismereteket, és indulhat el a virtuális térben a világ felfedezésére.

Regisztrálj, és 3 hónapig használd ingyenesen!

https://get.davincikids.tv/magyartelekom/