Az alábbi linkeken lehet követni a közvetítést:

A nemzetközi versenyszámokat IDE KATTINTVA.

A nemzeti versenyszámok ITT érhetők el.

A lovasterápiás versenyszámokat pedig EZEN A LINKEN lehet követni.

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2024. szeptember 27-e és 29-e között 20. alkalommal rendezi meg Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenyét (két Világkupa-fordulóval) és Lovasterápiás Versenyét Fóton. A háromnapos rendezvényre 8 országból érkeznek kiemelkedő sportolók és bírók. A sérüléssel élő gyerekek lovasterápiás versenyén idén rekordszámú, csaknem 200 kis lovas vesz részt. Egyedülálló megmérettetésről van szó, hiszen Európában csak itt szerveznek egymással párhuzamosan Világkupa-fordulót és lovasversenyt a fogyatékkal élő gyerekeknek. A helyszínen ingyenes egészségügyi szűréseket, valamint gyerekprogramokat is szervezünk az esemény ideje alatt. A rendezvény ingyenesen látogatható minden érdeklődőnek.

A rendezvény alatt ingyenes egészségügyi szűrőprogrammal is készülünk: a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fogászati szűrőbusza mindhárom napon kint lesz a verseny helyszínén, ahol önkéntes fogorvosaink ellenőrzik a gyermekek fogait. A nőgyógyászati kamionban pedig vizsgálatra, szűrésre és tanácsadásra lehet jelentkezni.

A versenyek mellett a gyermekek kézműves foglalkozáson vehetnek részt, lesz arcfestő, buborékfújó, lufihajtogató és ugrálóvár is.

A rendezvény ingyenes, mindenkit szívesen látunk! Találkozzunk szeptember utolsó hétvégéjén, Fóton!

Részletes információk a www.lovasterapia.huhonlapon találhatók!