A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat immár huszadik éve szervezi meg „Mindenki Karácsonya” címmel közös karácsonyi rendezvényét. A szervezők ünnepi programmal és ajándékokkal kedveskednek a háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeknek, akiket budapesti családsegítőkön keresztül, anyaotthonokból és általános iskolákból hívnak meg, hogy ezzel is szebbé és emlékezetessé tegyék számukra a karácsonyt.

ajanlo_n

A meghitt, önfeledt és vidám hangulatot a Trambulin Színház „Vajaspánkó” című zenés mesejátéka biztosítja a meghívott gyermekek számára. A program ideje alatt „Hópihék” és „Mikulások” arcfestéssel és édességgel is kedveskednek a gyermekeknek.

Az előadás után 14 órakor kerül sor az ünnepélyes ajándékosztásra, melyet Tarlós István, Budapest főpolgármestere, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat tagja és Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke tart.

A játékos műsor mellett a Gyermekmentő Szolgálat legjelentősebb és egyik legrégebbi támogatója, az OTP Bank és a WestEnd City Center karácsonyi ajándékcsomagjaival lepi meg a gyermekeket.

A hír sajtóanyaga