Több évtizede immár, hogy a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a karácsonyi időszakban jótékonysági színházi előadásra hívja vendégeit, ezek helyszíne pedig hagyományosan a Vígszínház. Az idei jótékonysági előadás december 12-én, kedd este 19 órától a Pinokkió című zenés családi road movie lesz, amelyre támogatói jegyek vásárolhatók. A bevételt a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programjaira és egyéb közhasznú tevékenységére használja fel.

A darabot Carlo Collodi Pinokkió kalandjai című meséje nyomán Benedek Albert, Keresztes Tamás és Kovács Krisztina írta. A rendező Keresztes Tamás, a zeneszerző Presser Gábor, a dalszövegeket Sztevanovity Dusán és Presser Gábor írta.

Pinokkió2

A most elkészült új, vígszínházi változat igyekszik minél jobban megőrizni és megmutatni az eredeti mese csapongó fantáziáját, játékosságát és humorát, miközben az avatott Pinokkió-szakértőknek is szolgál majd némi meglepetéssel. A címszerepben a fiatal tehetséget, Dino Benjamit láthatjuk. További nevek a szereposztásból: Borbiczki Ferenc, Majsai-Nyilas Tünde, Hegyi Barbara, Kern András, Seress Zoltán, Halász Judit, Igó Éva.

Pinokkió

Az előadásról bővebben a színház honlapján lehet olvasni:

https://www.vigszinhaz.hu/program.php?mid=WsOFNla0QlrR8tmmFQLmvc

Az emelt díjas – 25 000 Ft-os – jegyek megvásárlásával a nézők a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programját támogatják. 

Jegyrendelés:

Jegyeket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat irodájában lehet rendelni, Gabos Erikánál.

Telefon: 475-7000; 0630-217-9200; e-mail: gabos.erika@gyermekmento.hu

Kérjük, hogy részvételével Ön is támogassa Szolgálatunk munkáját!

Köszönjük!

A fotók az olvasópróbán készültek. Forrás: Vígszínház/Dömölky Dániel