Több évtizede immár, hogy a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a karácsonyi időszakban jótékonysági színházi előadásra hívja vendégeit, ezek helyszíne pedig hagyományosan a Vígszínház. A Vígszínház egyik idei bemutatójára támogatói jegyek vásárolhatók. A bevételt a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programjaira és egyéb közhasznú tevékenységére használja fel.

Az idei jótékonysági előadás William Shakespeare Szeget szeggel című dühös vígjátéka lesz, Rudolf Péter rendezésében és Nádasdy Ádám fordításában, december 15-én, csütörtök este 19 órától. A vígszínházi változatot készítette: Hársing Hilda és Rudolf Péter. Néhány név a szereposztásból: Kőszegi Ákos, Stohl András, Seress Zoltán, Fesztbaum Béla, Wunderlich József, Balázsovits Edit, Márkus Luca. A rendezés különlegessége, hogy a cirkusz világát idéző díszletbe emelték a történetet. „Az összes színész pedig szinte végig jelen lesz a színpadon, így valódi csoportszínházi élményt ad majd az előadás” - emeli ki Rudolf Péter rendező.

Vígszínház2

Az emelt díjas – 25 000 Ft-os – jegyek megvásárlásával a nézők a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programját támogatják. Az előadás után a vendégeket rövid fogadásra várjuk.

Jegyrendelés:

Jegyeket a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat irodájában lehet rendelni, Gabos Erikánál.

Telefon: 475-7000; E-mail: gabos@gyermekmento.hu

Kérjük, hogy részvételével Ön is támogassa Szolgálatunk munkáját!

Köszönjük!

 

Fotó: Vígszínház